Search and Destroy

 

This area does not yet contain any content.
Wednesday
Apr092014

H&M Exclusive Black Tie Party

Η νέα collection Conscious και Conscious Exclusive είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα, με την H&M να αποφασίζει να γιορτάζει την άφιξη της μέσω ενός exclusive Black Tie party που έλαβε χθες μέρος στο flagship κατάστημα της στην Ερμού!

Click to read more ...

Wednesday
Apr092014

Today in Awesome: Do You Know Your Memes?

Τα memes καλώς ή κακώς είναι μέρος πλέον της σύγχρονης κουλτούρας, από τα πολύ καλά που χρησιμοποιούμε καθημερινά έως και τα πολύ κακά που θα θέλαμε να εξαφανιστούν από προσώπου Γης. Από που πηγάζει όμως το original material τους, έχετε αναλογιστεί ποτέ;

Click to read more ...

Monday
Apr072014

Today in Awesome: Game of Moans

Καλώς ήρθατε στο Today in Awesome! Μέσω της καθημερινής (μην παίρνετε κι όρκο) αυτής στήλης, στόχος είναι να μοιραζόμαστε μαζί σας όλα όσα μας τραβούν την προσοχή κατά της διάρκεια της ημέρας. Τι πιο επίκαιρο λοιπόν από το Game of Thrones;

Click to read more ...

Sunday
Apr062014

Busy Talk: Χειροτερες Κινηματογραφικες Μεταφορες Βιβλιων

Ο John Waters είχε πει κάποτε πως απαγορεύεται να κοιμηθείς με κάποιον/α που δεν έχει στο σπίτι του έστω ένα ράφι με βιβλία. Κάτι θα 'ξερε, μιας και το να μη διαβάζεις ισοδυναμεί με το να μη σκέφτεσαι. Τι γίνεται όμως όταν ένα εκ των αγαπημένων βιβλίων σου μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη; Τρέχεις να το δεις ή το προσεγγίζεις με άκραν σκεπτικισμό; Στις περισσότερες περιπτώσεις οφείλει να ισχύσει το δεύτερο, μιας και λίγες είναι οι περιπτώσεις πραγματικά καλών -και πιστών- κινηματογραφικών μεταφορών βιβλίων. Παρακάτω λοιπόν ακολουθούν οι χειρότερες για εμάς απόπειρες που έχουν χαραχτεί οριστικά στη μνήμη μας.

Click to read more ...

Sunday
Apr062014

Happy Hour Vol. II

Λίγες σειρές φτάνουν τις 9 seasons τους στα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα. Τουλάχιστον λίγες ποιοτικές καθ' όλη τη διάρκεια τους (αυτό προφανώς και πάει στο Two and a Half Men). Η αλήθεια είναι πως το How I Met Your Mother δεν είναι πολύ πιο αθώο –is there a scale for innocence?- καθώς κατά τη διάρκεια της 6ης και 7ης season η σειρά έκανε μια υπολογίσιμη βουτιά, όχι όμως σε σημείο να χάσει το νόημα του το sitcom και να γίνει shitcom. Έφτασε λοιπόν στην ένατη χρονιά του, την τελευταία, κερδίζοντας μια θέση στη στήλη μας. Αν δεν είδατε ακόμα το finale, spoilers στα μουτράκια σας.

Click to read more ...

Sunday
Mar302014

Busy Talk: Κακες Ταινιες Που Αγαπαμε


Στο παρθενικό Busy Talk αναφερθήκαμε σε κινηματογραφικές προδοσίες, καταστρέφοντας φίλιες στο ενδιάμεσο. Αυτή την εβδομάδα η θεματολογία παραμένει στο χώρο του κινηματογράφου, με αντικείμενο όμως το άκρως αντίθετο. Ταινίες που ενώ αντικειμενικά και αναγνωρισμένα είναι κακές έως χείριστες, εμείς δε μπορούμε παρά να αγαπάμε, όσα χρόνια και να περάσουν. Μη μας κοιτάτε έτσι, όλοι έχετε κινηματογραφικά guilty pleasures.

Click to read more ...

Wednesday
Mar262014

Your Face, I Like That Shit: Jake Gyllenhaal

Τόσα και τόσα YFILTS έχουν περάσει από το VeryBusyPeople, τόσες γραμμές έχουν γραφτεί για όμορφα και ταλαντούχα αγόρια, τόσος ιδρώτας έχει χυθεί ερευνώντας και διαβάζοντας βιογραφικά ευπαρουσίαστων-hot-ανδρών, επιτέλους ήρθε η ώρα για τον ανυπέρβλητο, τιτανοτεράστιο, και υπερ-ταλαντούχο Jake Gyllenhaal!

Click to read more ...

Sunday
Mar232014

Busy Talk: Ταινιες Που Μας Προδωσαν 

Σας υποσχεθήκαμε νέες στήλες, κι έτσι μετά το πρώτο μας Happy Hour, σειρά έχει το Busy Talk. Το concept του είναι απλό. Κάθε Κυριακή η ομάδα του VeryBusyPeople θα διαλέγει ένα θέμα. Κάποιοι από εμάς θα δίνουμε τη γνώμη μας πάνω στο θέμα αυτό, δίνοντας το έναυσμα για συζήτηση με εσάς. Κάνουμε την αρχή με ένα θέμα που πάντα αποτελεί σημείο τριβής μεταξύ μας - που να δείτε τον πόλεμο στο μεταξύ μας chat log. 

Click to read more ...

Wednesday
Mar122014

Happy Hour Vol. I

Το Happy Hour είναι μια νέα στήλη με αντικείμενο την εκτόνωση από ό,τι μας ενοχλεί στον κόσμο γύρω μας, είτε αυτό είναι ένα συμβάν, μια κατάσταση, ένα trend ή ένα σύνολο απόψεων. Στην πρώτη αυτή εκδοχή του, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος μιλά για το φαινόμενο "Nymphomaniac στη στενόμυαλη Ελλάδα".

Τα credits για το μεγαλύτερο πρόσφατο facepalm του πλανήτη δεν μπορείς να του τα κλέψεις του Lars Von Trier. Ο άνθρωπος χρειάστηκε να φτάσει 57 χρονών για να διαπιστώσει πως κάτι σαν το Nymphomaniac είναι απλά πάρα πολύ για τον κόσμο. Σύσσωμος ο κουλτουριάρης πλανήτης έσπευσε να τον ντύσει με κοσμητικά επίθετα, συμπληρώνοντας με σχόλια τύπου "τσόντα", "ξευτίλα" και "αηδία", το πλέξιμο του εγκώμιου του τελευταίου του έργου.

Click to read more ...

Sunday
Feb092014

Crappy Bird

Στο Facebook, στο Twitter, στο site με τις συμβουλές του γιατρού για τα χλαμύδια, στην τοπική εφημερίδα στο Πισοδέρι Φλώρινας θα το έχεις δει. Είναι το ιπτάμενο εσπεριδοειδές με το μάτι όλο απορία τύπου "τι στο π*%$#ο κάνω, και γιατί;". Αν δεν το έχεις δει, πρόκειται για ένα άμοιρο καύκαλο που προσπαθεί να πετάξει ανάμεσα από σωλήνες που θυμίζουν ύποπτα Super Mario Bros. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να αγγίζεις την οθόνη της συσκευής από την οποία το παίζεις κι αυτό κάνει την δουλειά του.

Click to read more ...